Bemcentinib fra BerGenBio mot covid-19

BerGenBio er et norsk biotek-selskap på Oslo børs. Selskapet utvikler legemidler mot mange kreftformer, og har en imponerende stor pipeline med flere studier som har fullført fase 2.

Bemcentinib er deres ledende produkt, også kalt BGB324 og R428. Medisinen kommer i form av en kapsel som svelges. Dette er en selektiv hemmer av AXL-kinase, som har effekt mot de fleste krefttyper og mange virus, som Ebola, Zika og SARS-CoV-2 (covid-19).

BerGenBio har nettopp fullført to kliniske fase 2-studier av bemcentinib mot covid-19. Selskapet analyserer i skrivende stund dataene fra studiene, og har varslet at resultatene blir børsmeldt markedet i løpet av mai 2021.

Dette er ment å være en ren ressursside som kun samler informasjon om bemcentinib mot covid-19. Nedenfor lenkes det til videoer, presentasjoner, publikasjoner og annet. Innholdet vil forsøkt bli oppdatert løpende, og vil sortere med nyeste innhold øverst: